ENO GASTRO KAŠTELA Obrtnici iz cijele Hrvatske kuhaju u subotu za građane

Porat u Kaštel Starom mjesto je koje će ove subote od 20 sati posjetiti svi oni koji vole druženje na otvorenom, dobru glazbu i odličnu hranu. Raznorazni mirisi i okusi delicija iz svih hrvatskih krajeva preplavit će rivu u sklopu desete po redu tradicionalne manifestacije ‘Eno gastro Kaštela’ u organizaciji Udruženja obrtnika Kaštela.

Ovaj subotnji događaj ujedno je centralni dio manifestacije usmjeren prema javnosti i građanima kojima će kaštelanski obrtnici i njihovi gosti iz cijele Hrvatske pripremati ukusna autohtona jela. Kako sve ne bi ostalo samo na gastronomiji okupljene posjetitelje manifestacije zabavljat će Bravo bend i klapa Gabine.

Već deset godina obrtnici iz cijele Hrvatske stižu u Kaštela kako bi stekli nova poznanstva i razmijenili poslovna iskustva. Tako će se i ovog puta članovi hrvatskih Udruženja obrtnika okupiti dan uoči manifestacije na zajedničkom druženju na HPD Malačka. ‘Eno gastro Kaštela’ organizira se uz pokroviteljstvo Grada Kaštela, TZ Grada Kaštela, Zeleno i modro d.o.o., Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije.

Skip to content