Pokaži da si #majstorsvojestruke, uključi se u nagradni natječaj i osvoji vrijedne nagrade !!!

 

Pokaži da si #majstorsvojestruke, uključi se u nagradni natječaj i osvoji vrijedne nagrade

 

(Y) Automehaničar, stolar, vodoinstalater – obrtnička su zanimanja koja su danas vrlo tražena, a osim toga omogućuju i dobru te sigurnu zaradu jer je na tržištu velika potražnja za kvalitetnim majstorima. Unatoč tim činjenicama mladi se teško odlučuju na upis u strukovne škole.
(Y) Kako bismo potaknuli učenike završnih razreda osnovnih škola da svoje obrazovanje nastave kroz strukovna zanimanja Hrvatska obrtnička komora pokreće TikTok nagradni natječaj #majstorsvojestruke.
(Y) Kroz videozapis prikažite zanimanja vezanog obrta za koje se obrazujete ili zanimanja koje obavljate te ga objavite na svom TikTok profilu. Na taj način dobit će te priliku pokazati vještine koje ste usavršili te učenicima završnih razreda osnovnih škola približiti svoje zanimanje i pokazati kako se ideja pretvara u proizvod.
(Y) Nagradni natječaj počinje 12. travnja i traje do 11. svibnja 2022. Za video uratke s najvećim brojem lajkova osigurane su vrijedne nagrade.
Pri objavi je potrebno navesti sljedeće hashtagove:
Pravilnik nagradnog natječaja kao i obrazac suglasnosti za sudjelovanje u nagradnom natječaju možete pronaći na poveznici:
Partneri projekta: HEP Opskrba, Croatia Osiguranje, Pevex, METRO Hrvatska, Hrvatska pošta.

Skip to content