Dioklecijanovi podrumi domaćin Državnog prvenstva cvjećara HOK-a

U organizaciji Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore, Dioklecijanovi podrumi u Splitu bit će 19. ožujka 2024. godine mjesto održavanja Državnog prvenstva cvjećara Hrvatske obrtničke komore.

Pobjednik ovog natjecanja ujedno će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara, koje je planirano od 26. do 31. kolovoza 2025. godine u Haagu u Nizozemskoj.

Pravo nastupa imaju isključivo obrtnici, a ocjenjivački sud će odabrati pobjednika temeljem kriterija ideje, boje, kompozicije i tehnike. Sveukupni pobjednik bit će natjecatelj s najviše osvojenih bodova.

Pred stručnim ocjenjivačkim sudom, natjecatelji će se natjecati u četiri kategorije prema bodovnom sistemu FLORINT-a: izrada vjenčanog buketa, stol za dvoje, izrada slobodnog stručka i tema iznenađenja – fantazija.

Nekoliko dana nakon natjecanja svi radovi i eksponati natjecatelja bit će izloženi u Dioklecijanovim podrumima. Domaćin ovogodišnjeg natjecanja je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

Popunjene prijavnice dostavljaju se u Odjel za organizaciju rada cehova HOK-a najkasnije do 19. 2. 2024. na e-mail adresu cehovi@hok.hr, sve prijavnice moraju biti potpisane i pečatirane od strane obrta.

Za sve informacije o događaju pratite našu web stranicu, a sva pitanja možete postaviti putem e-mail adrese cehovi@hok.hr.

Broj natjecatelja je ograničen, svi zainteresirani mogu se prijaviti do 19. veljače, a prijavnicu i ostale informacije možete pronaći na dnu ove stranice.

Preuzimanja

Naziv datoteke
01_Poziv_Državno prvenstvo cvjećara 2024..pdf 203.13 KB
02_Prijavnica_2024.pdf 124.88 KB
Skip to content