NAJAVA MANIFESTACIJE I POZIV ZAINTERESIRANIM IZLAGAČIMA- 2. Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji

 

2. DANI OBRTNIŠTVA U GRADU KARLOVCU I KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

 

Poštovani,

 

2. Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji održat će se od 25. do 27. travnja 2024. godine na lokaciji Školska sportska dvorana Mladost.

 

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.300 m2 zatvorenog prostora i 600 m2 otvorenog prostora ispred Školske sportske dvorane Mladost na adresi Rakovac ulica 1.

 

Pozivamo zainteresirane  obrtnike, dobrovoljne članove HOK-a i OPG-ove  da besplatno sudjeluju na sajmu i predstave svoj rad, proizvode i usluge.

Sajam će posjetiti učenici osnovnih i srednjih škola s područja  Karlovačke županije. Jedan od glavnih ciljeva je zainteresirati djecu za upisivanje u deficitarna zanimanja. Drugi glavni cilj je promocija obrtništva u Karlovcu i jačanje pozicije malih obrtnika kojima će na ovaj način biti omogućena prodaja na jednom mjestu za velik broj posjetitelja.

 

Izložbeni prostor dobiva se po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, uz važnu napomenu, a to je da je za sve obrtnike, dobrovoljne članove Hrvatske obrtničke komore i OPG-ove sudjelovanje na sajmu potpuno besplatno. Ostali se mogu prijaviti i ukoliko bude slobodnih mjesta i za njih će sudjelovanje biti besplatno. Radno vrijeme sajma je od 9:00 do 19:00 sati.

 

Program Sajma bit će obilježen i organizacijom Gastro izložbe gdje će restorani s područja Karlovačke županije predstaviti svoju gastronomsku ponudu, Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj će imati prigodnu ponudu vinskog asortimana ,a  bit će održana i revija frizura te modna revija.

 

Sajam će biti prodajnog i izlagačkog karaktera.

Prijaviti se možete direktno putem poveznice:   https://daniobrtnistva.com/.

Prijave su moguće do 18. travnja 2024. godine ili do popune mjesta.

 

Za dodatne informacije slobodno se obratite u Obrtničku komoru Karlovačke županije ili Udruženje obrtnika grada Karlovca na adresi Jurja Haulika 14, 47 000 Karlovac ili na e-mail   uo.karlovac@hok.hr ili telefon 098 365 408.

 

Skip to content