Poziv na prezentaciju: „Kako do potpora za poduzetnike na području grada Kaštela?“

Razvojna agencija Grada Kaštela Kastelara poziva sve zainteresirane poduzetnike na prezentaciju„Kako do potpora za poduzetnike na području grada Kaštela?“ koja će se održati u u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, u srijedu 19. lipnja u 12 sati.

Grad Kaštela je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Kaštela za 2024. godinu, namijenjen mikro i malim poduzetnicima sa sjedištem i obavljanjem gospodarske djelatnosti na području grada Kaštela.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novčana sredstva su osigurana iz Proračuna Grada Kaštela, te će se dodjeljivati kroz šest mjera: Mjera 1: Potpore novoosnovanim tvrtkama, Mjera 2: Potpore za digitalizaciju poslovanja i digitalni marketing, Mjera 3: Potpore za IT sektor, Mjera 4: Potpore za sufinanciranje nabave dugotrajne materijalne imovine, Mjera 5: Potpore za sufinanciranje stručnog osposobljavanja i usavršavanja i Mjera 6: Potpore za sufinanciranje pojedinačnog nastupa poduzetnika na međunarodnim sajmovima.

Ukupan iznos sredstava iz ovog Javnog poziva je: 200.000,00 EUR-a, a rok za podnošenje prijava je: 01.srpnja 2024. godine do 15.00 sati.

Broj mjesta je ograničen, a Vaše sudjelovanje možete potvrditi slanjem mail-a na sljedeću adresu: info@kastelara.hr

Više detalja javnog poziva je dostupno na sljedećoj poveznici

Skip to content